tiistai 24. helmikuuta 2015

Hiusjuttuja!


Vanhojen kampaus tanssiaamuna!:)





Leikkasin ystävälle "longbobin". Ystiksellä oli lähtökohtana pitkät hiukset mutta hä halusi kokeilla uutta hiusmallia. :)






Sitten teinkin värinpoistoa ja "purkan väristä" sävyä. Nämä hiukset ovat kasvatusvaiheessa joten saksia ei tarvittu. Kovasti onkin nyt ollut pinnalla nämä pastellisävyt. Itellenikin saattaisin tärskäyttää vaaleanpinkin jos en olisi ehtinyt omaa kuontaloa värjätä punaiseksi ;) Lähtökohtana tässä on ollut tummempi väri, ja hiuksiin on tehty ennenkin värinpoisto. Pohjassa kuulsi vielä kuuluisa "pissinsävy" mutta hyvin jaksoi Kc:n Luximan Frozen Rose-sävy peittää ei toivotut vivahteet.





Lähtökohtana oli "vanha kuparin" sävy, jossa siis punaisuus oli jo hiipunut ja tilalle haalistunut enemmän rusehtava väri. Haluttiin siis freesata sävy entiselleen ja tehdä tyviväri. Tyvivärin tein kestovärillä ja pituuksiin Kc:n Luxima kiiltosävy.






Tällä asiakkaalla onkin superhyper paksu. luonnonkihara ja karhea hius. Aiemmin ollaan laitettu  vaaleita raitoja mutta jossain vaiheessa tulee tilanne jolloin latva on jo lähes kauttaaltaan vaalea raidoituksen myötä. Tämmönen tappaus kun oli, niin tein latvaan jotain oman tyven sävysiä raitoja ja tyveen tyviraidat, jotta hius näyttäisi jälleen raidoitetulta. :) 




Tämmösiin kuulumisiin tällä kertaa!:) Hyvällä tuurilla seuraavat kuulumiset ovat uudelta kampaamolta!

<3 Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti