keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kutrit kuin karkki!



Eilisen nuoren naisen hiukset olivat luonnonkiharat ja  kauttaaltaan tummanruskeat. Paikoittain läpi kuulsi punertava sävy. Tarvittiin siis tasoitusta ja asiakas halusi raitoja. :)

Laitoimme tyvärin, kauttaaltaan ohutta raitaa ja levitin kevytvärin pituuksiin tasoittamaan sävyeroja. Hiukset kuivattuani totesimme molemmat että raitoja olisi voinut olla enemmänkin, joten laitoimme vielä kymmenen foliolappusta pääliosaan. Sitten föönillä lämmitin ja raidat olivat valmiit noin kymmenessä minuutissa!:) Pikapesu, alle muotoilutuotteet: siloittava lämpösuoja ja pieni nokare "kevyttä"  muotovaahtoa. ( Tuosta lämpösuojasta kirjoitan joku kerta erikseen, koska siitä on ollut paljon puhetta että voiko hiusta ylipäätään suojella muotoilurautojen ja föönin lämmöltä. )

Leikkasin kauttaaltaan kuivia latvoja pois, tein kevyen kerrostuksen ja vuolin kasvojen kehyksiksi kerrostukset. Tässä lopputilanne:




Halutessaan tummahiuksinenkin voi käyttää esimerkiksi hopeashamppoota tai hoitomaskia, joka taittaa lämpöä. Tummassa hiuksessa hopeashamppoo ei juurikaan näy, mutta raitaosat saavat kirkastusta. Ja jos oikeen säpäkäksi haluaa, niin vaikka erilaisilla punasävyillä saa mukavaa vaihtelua vaaleille raidoille. Toki jos hius on kovin huokoinen, sävy saattaa napata tiukasti kiinni. Eli jos mielii palata takaisin vaaleisiin raitoihin, niin kannattaa sävyttää hillitymmin. ;)

Tämmöstä eilen!

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti