sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Makeita punaisen ja violetinsävyjä!


Ei kahta ilman kolmatta!;) Lähtökohtana hiuksissa tyvikasvua ja hieman himmentynyttä punaista. Edellisestä kahden sävyn "viritelmästä" innostuneena tein myös tähän väriin syvyyttä samalla tekniikalla. Kaksi saman sävyn massaa, eri tummuisia vaan. Välttääkseni karmean "valkoinen päältä&tumma alta"-efektin, sävyjen tummuuden täytyy olla hyvin lähellä toisiaan. Itse suosin korkeintaan 2-3 asteen tummuuseroa, ja sekin riippuu aivan hiusten mallista ja halutusta sävymaailmasta. Tässä hienovaraisemmassa tavassa en levitä kahta massaa vain hiusten alaosaan ja päälle, vaan sekoitan massoja keskenään edetessäni niskasta ylöspäin. Tummuuseron ei tarvitse edes olla silmiinpistävä kun saavutetaan haluttu paksuusefekti!:)

Tästä lähdettiin:



Ja tähän päästiin:





Tein päälle muutamia ohkasia folioraitoja ja pesupaikalla sävytin ne tilaamallani suoravärillä (alemmassa kuvassa vasemmalla). 
Värjäsin muutamia testitupsuja vaaleaan pidennyshiukseen, ja sävy vaikutti tarttuvan kuin purkka tukkaan! : * Alla siitäkin kuva!;) 



Laitan tähän vielä kuvan tosta meidän karvaisesta höpönassusta, kun siitä sattui niin mainio kuva tässä yksi päivä... :D



Värikkäisiin tunnelmiin!

<3 Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti