maanantai 24. marraskuuta 2014

Omien hiusten pikapiristys

Värejä ja leikkauksia tehdessä tekee mieli kokeilla eri värjejä ja tekniikoita myös omaan päähän. Tänään ajattelin tehdä nopsat balayage-raidat omaan kulahtaneeseen tukkaan. :) Nyt olen onnistunut pysyttelemään jo puoli vuotta ruskeissa hiuksissa, lähinnä siksi että tyvikasvun kanssa ei tarvite usein venkslata. 

Balayage on hieman pehmeämpi ja luonnollisempi versio Ombresta. Jyrkkien tummuserojen Ombret ovat jo menossa (onneksi) ohi, ne eivät erityisesti ole omaa silmää koskaan hivelleet.  Voimakkaat sävyerotkin näyttävät kivoilta, jos ne on tehty oikein. :) Tokihan markettivärillä voi saada hienon värin kotona, mutta valitettavasti ne ovat usein hieman tönkön näköisiä. Katsotaampa nyt teinkö omaista hiuksista "tee-se-itse-tönköt" :D

Alla lähtötilanne (anteeksi karsea naama, se ei siitä ole paremmaksi muuttumassa enää tässä iässä:D )
Pohjana siis sekalainen sekametelisoppa 6 ja 7 tummuuta. Latvassa minulla on vanha vaalennus alla, joten siitä olikin sitten ns. lämpö päässyt karkaamaan latvat huokoisuuden vuoksi. Jäljellä oli aika tuhkainen, jopa vihertävä sävy. 




Tässäpä lopputulos alla. Pahoittelut huonoista kuvista, niitä kun en itsestäni saa paremmin otettua :)
Tein siis eteen ja sivulle viisto-osioissa folioraidat ihan kevytvärin hapetteella. Taakse myös kurottelin pari foliota. En halunnut että latva vaalenee liiaksi. Isommalla hapetevalinnalla latva olisi mennyt rapsakaksi vanhan vaalennuksen vuoksi. Raidat olisivat toimineet pienemmälläkin sävyerolla. Eli noin kahdeksalla raitalapulla sai aika näkyvän muutokset yksiväriseen hiukseen. Täytyy mainita että lisäsin kultakupari pigmenttiä vaalennusjauheen sekaan jotta raitoihin jäisi lämpöä!:)



Viimeistelin hiukset Revolvit-kihartimella. Se on muuten tosi näppärä! Siinä ei polta näppejään kuten kiharruspuikon kanssa. Alla netisstä lainattu kuva kyseisetä vekotuksesta. Suosittelen!:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti